TAG Heuer fabrica ceasuri-telefoane Bluetooth?

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 3.474 ori
<b>TAG Heuer fabrica ceasuri-telefoane Bluetooth?</b>In urma cu cateva saptamani va informam ca TAG Heuer, celebrul producator de ceasuri, lucreaza cu Modelabs la un telefon mobil sub propriul brand. Ultimele zvonuri indica totusi ca ar fi vorba de fapt despre un ceas-telefon, cum sunt cele din imaginea de...

In urma cu cateva saptamani va informam ca TAG Heuer, celebrul producator de ceasuri, lucreaza cu Modelabs la un telefon mobil sub propriul brand.

Ultimele zvonuri indica totusi ca ar fi vorba de fapt despre un ceas-telefon, cum sunt cele din imaginea de mai sus, desi s-a luat in calcul si varianta unor simple ceasuri cu suport Bluetooth. TAG sunt definiti de increderea pe care o au clientii in brandul lor si de rezistenta bateriilor ceasurilor pe care le produc. Acest factor definitoriu ar disparea odata cu implementarea functiilor de telefon si a suportului Bluetooth si nimeni nu vrea un ceas de marca cu o baterie care nu rezista.

Retineti totusi faptul ca ceasurile-telefon din imaginea de mai sus sunt doar o idee din cadrul unui zvon, nefiind confirmate de TAG, inca. Din ce putem vedea in imagini, interfata terminalelor arata destul de bine, fie care navigam prin meniuri sau selectam o melodie in modul MP3. Daca TAG Heuer va reusi sa pastreze capacitatile ceasurilor sale, reusind si sa implementeze functii de telefon, ne vom declara mai mult decat multumiti. Pana atunci, admiram pozele neoficiale si asteptam un nou set de zvonuri.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×