Telefonul Samsung Glyde se lanseaza de ziua Europei

Autor:  | Publicat în:  Samsung 4.402 ori
<b>Telefonul Samsung Glyde se lanseaza de ziua Europei</b>Abonatii Verizon au motive serioase de bucurie, de vreme ce mult-asteptatul Samsung Glyde, cunoscut si ca U940 va fi lansat in data de 9 mai, de ziua Europei. Au existat numeroase imagini "scapate" cu acest terminal mobil, poze oficiale si zvonuri, astfel...

Abonatii Verizon au motive serioase de bucurie, de vreme ce mult-asteptatul Samsung Glyde, cunoscut si ca U940 va fi lansat in data de 9 mai, de ziua Europei.

Au existat numeroase imagini "scapate" cu acest terminal mobil, poze oficiale si zvonuri, astfel ca a venit momentul lansarii reale. In vreme ce data lansarii pare suspecta, avem deocamdata confirmarea unei surse de incredere, confirmata de catre cei de la Engadget Mobile. Samsung Glyde este bazat pe celebrul Samsung F700, un hit la ora actuala in oferta celor de la Vodafone.

Lista sa de specificatii include o camera de 2 megapixeli, o tastatura completa QWERTY si un display touchscreen. Interfata lui Glyde este bazat pe premiata Croix, creata de catre mintile luminate de la Samsung. Nu cunoastem inca pretul de lansare al noului handset, ci doar data mentionata anterior. Ne asteptam totusi la un pret destul de mare, daca luam in calcul lookul si functiile terminalului.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×