Misteriosul telefon Samsung SM-G5510 apare în baza de date Zauba, după ce a fost certificat de FCC

1.360 ori
<b>Misteriosul telefon Samsung SM-G5510 apare în baza de date Zauba, după ce a fost certificat de FCC</b>Sud-coreenii de la Samsung lucrează la noi terminale mobile chiar și după lovitura numită Galaxy Note 7. Unul dintre aceste modele pregătite poartă numele de cod SM-G5510, și potrivit speculațiilor avem de-a face cu un succesor pentru Galaxy On5, terminal

Samsung nu se odihneşte niciodată şi după lansarea lui Galaxy Note 7, Gear S3 şi a modelului Galaxy Folder 2, ar pregăti încă un handset, de această dată unul cu dotări ceva mai modeste. Îi cunoaştem doar numele de cod şi anume Samsung SM-G5510, iar terminalul a primit multiple confirmări ale existenţei sale.

Zauba

Spre exemplu handsetul a fost certificat de către FCC şi a apărut şi în benchmarkul GFXBench, pentru ca recent să fie depistat şi în baza de date Zauba. Dotările sunt mai degrabă midrange, iar speculaţiile afirmă că acest produs vă aparţine seriei Samsung Galaxy On. A doua generaţie de Samsung Galaxy On5 pare a fi candidatul ideal în acest caz, sau a doua generaţie de Galaxy On7.

Samsung SM-G5510

Listarea de pe site-ul indian Zauba menţionează un ecran de 5 inch şi nu de 4.8 inch precum scăparea de pe GFXBench, iar telefonul apare în două versiuni în acea bază de date: SM-G5510 şi SM-G5520. Modelul apărut în GFXBench venea cu procesor Snapdragon 425, 16 GB stocare, 2 GB RAM şi slot microSD. Aşteptăm şi o cameră de 12 MP în spate şi 5 MP în faţă, plus Android 6.0.1 Marshmallow că OS.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×