Telefonul Treo 500 disponibil in Europa la liber, in curand

Autor:  | Publicat în:  Palm 1.343 ori
<b>Telefonul Treo 500 disponibil in Europa la liber, in curand</b>Banuim ca un smartphone ca Treo 500 va avea de infruntat terminale de top, odata cu debarcarea sa in Europa, dar macar publicul "Batranului Continent" va avea ocazia sa beneficieze de acest super handset la liber. Palm isi va pune in vanzare telefonul in...

Banuim ca un smartphone ca Treo 500 va avea de infruntat terminale de top, odata cu debarcarea sa in Europa, dar macar publicul "Batranului Continent" va avea ocazia sa beneficieze de acest super handset la liber.

Palm isi va pune in vanzare telefonul in ianuarie 2008, conform celor de la The Register, iar faptul ca terminalul este deblocat, este o urmare a expirarii contractului de exclusivitate cu Vodafone. Nu a fost inca vreun anunt oficial in legatura cu Treo 500, deci nu cunoastem inca un pret pentru smartphone, dar acesta va trebui sa fie destul de competitiv, astfel incat produsul celor de la Palm sa supravietuiasca pe piata apriga a terminalelor dotate cu Windows Mobile.

Conform zvonurilor il vom vedea pe Treo 500 deblocat, fiind oferit pe site-ul celor de la Palm, in conditiile in care, la ora actuala 500v este disponibil gratuit, in cadrul unor abonamente Vodafone, in alte tari, iar in Marea Britanie el costa 299 de lire sterline. Palm a tinut sa anunte pe toata lumea ca Treo 500 NU va fi vandut in SUA, de vreme ce el este un terminal tri-band GSM, iar majoritatea operatorilor de peste Ocean au doar telefoane quad-band in oferta lor.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×