Update-uri de software pentru HTC TyTN II

Autor:  | Publicat în:  HTC 3.706 ori
<b>Update-uri de software pentru HTC TyTN II</b>Se pare ca ne aflam in plin sezon al update-urilor de vreme ce informam cu putin timp in urma de noul soft al celor de la LG si Verizon, creat special pentru terminalul Voyager. Iata ca acum si terminalul HTC TyTN II primeste un update, care ii rezolva...

Se pare ca ne aflam in plin sezon al update-urilor de vreme ce informam cu putin timp in urma de noul soft al celor de la LG si Verizon, creat special pentru terminalul Voyager. Iata ca acum si terminalul HTC TyTN II primeste un update, care ii rezolva toate problemele si bugurile.

Putem spune ca avem mai degraba de-a face cu un patch care rezolva problemele la capitolul Bluetooth, decat cu un update masiv al softului. In cazul in care sunteti posesorul lui TyTN II si vi s-a intrerupt convorbirea in timp ce foloseati conexiunea Bluetooth, ei bine nu a fost vina operatorului, ci a terminalului. Problema se rezolva chiar acum prin patchul despre care v-am vorbit mai sus, acesta sosind direct din "miezul" grupului de developeri HTC.

Totusi, avand in vedere ca acest patch este creat de catre producatorul handsetului, ne asteptam la unele probleme de compatibilitate cu terminale ca AT&T Tilt sau alte variante de modele Kaiser/TyTN II. La urma urmei, va trebui doar sa downloadati un fisier cu extensia .CAB si sa il testati, avand apoi la dispozitie forumurile oficiale (plus cel mobilissimo) pentru plangeri la adresa patchului.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×