Telekom România anunţă oferte Back to School: Kaspersky Safe Kids, Smart WiFi şi oferta Primul Telefon

808 ori
<b>Telekom România anunţă oferte Back to School: Kaspersky Safe Kids, Smart WiFi şi oferta Primul Telefon</b>Telekom România a prezentat în această săptămână oferta sa de toamnă, care sună mai degrabă a Back to School, având în vedere că unele dintre beneficii par gândite pentru şcolari şi părinţii lor. Telekom România axează

Telekom România a prezentat în această săptămână oferta sa de toamnă, care sună mai degrabă a Back to School, având în vedere că unele dintre beneficii par gândite pentru şcolari şi părinţii lor. Telekom România axează această ofertă pe comunicarea în familie şi avem detalii mai jos.

Operatorul a dezvăluit soluţia Kaspersky Safe Kids, o aplicaţie premium de control parental. Aceasta va restricţiona accesul la anumite site-uri pe telefon, PC, tabletă sau laptop, dar are şi o funcţie de geolocalizare a celui mic. În plus poate fi monitorizat comportamentul juniorului şi site-urile vizitate. Toţi clienţii Telekom de servicii mobile, existenţi şi noi vor putea beneficia de 3 luni de acces gratuit la licenţa Kaspersky Safe Kids Premium.

Vor plăti doar 1 euro pe lună cu TVA inclus după ce expiră cele 3 luni. Oferta se poate activa în perioada 9 septembrie - 17 noiembrie 2019, printr-un SMS la numărul 1333, cu textul "COPIL". Până la final de septembrie, Telekom pune la dispoziţie şi oferta "Primul Telefon”, care include un Samsung Galaxy A10, oferit în rate de 5 euro pe lună, cu abonament Mobil 6 şi 3 luni gratuite pentru aplicaţia Kaspersky Safe Kids Premium. Mai primiţi şi o folie de protecţie din sticlă cadou.

O altă noutate este Smart WiFi de la Telekom, care îţi oferă Internet peste tot. Smart WiFi este un serviciu care îţi aduce Internet nelimitat 4G cu ajutorul routerului WiFi, oriunde te-ai afla. Doar conectezi aparatul la o sursă de alimentare şi gata, ai Internet. Trebuie doar introdusă cartela SIM în aparat şi poţi avea viteze de până la 150 Mbps. Până la 32 de conexiuni WiFi se pot lega la acest dispozitiv, în funcţie de modelul achiziţionat.

Serviciul de Internet fix Smart WiFi este disponibil clienţilor pentru suma de doar 24 de lei pe lună, TVA inclus. Puteţi închiria routerul sau să îl cumpăraţi definitiv la suma de 699 lei. Oferta este disponibilă între 9 septembrie şi 17 noiembrie 2019.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×