Zilele Telekom în România ar fi numărate; Se discută despre o posibilă vânzare a operațiunilor din țară

2.085 ori
<b>Zilele Telekom în România ar fi numărate; Se discută despre o posibilă vânzare a operațiunilor din țară</b>În avalanșa de știri ce vin să detalieze problemele Huawei ca urmare a interdicției date de către SUA chinezilor, iată că avem și o situație la fel de alarmantă pe plan local. Descoperim astăzi faptul că Telekom România

În avalanșa de știri ce vin să detalieze problemele Huawei ca urmare a interdicției date de către SUA chinezilor, iată că avem și o situație la fel de alarmantă pe plan local. Descoperim astăzi faptul că Telekom România ar lua în calcul vânzarea operațiunilor din țara noastră, principalul motiv din spatele acestei decizii fiind cel al ordonanței OUG 114/2018 care a impus creșterea taxei pe cifra de afaceri.

S-a ajuns la o taxă în valoare de 3% din cifra de afaceri pe care operatorii trebuie să o plătească și cu toate că și Telekom a mărit tarifele clienților pentru a-și acoperi aceste cheltuieli, iată că situația nu este tocmai roz. Aflăm și că oficialii Telekom România au decis să nu comenteze pe seama acestor speculații apărute în online.

Pe deasupra descoperim că abonații și drepturile TV ale companiei ar urma să fie împărțite între operatorii Orange și RCS RDS. Ca un reminder, aflați că Telekom este prezentă pe piața din România încă din 2014 și că la data de 31 marite 2019, baza de clienți ai operatorului număra 4.65 milioane utilizatori. Rămâne să urmărim evoluția acestui subiect în perioada următoare și descoperi dacă într-adevăr Telekom ia în calcul ieșirea din România.

Mulțumim lui Vlad Dragoș pentru pont!

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×