Oferta Telekom România de sărbători include smartphone-uri la 0 euro, net nelimitat și HBO gratuit pentru tot anul

1.560 ori
<b>Oferta Telekom România de sărbători include smartphone-uri la 0 euro, net nelimitat și HBO gratuit pentru tot anul</b>La mijloc de lună noiembrie iată că operatorii de pe plan local încep să pregătească ofertele de Sărbători, iar printre primii îi avem și pe cei de la Telekom România care ne-au pregătit reduceri interesante la telefoane și abonamente

La mijloc de lună noiembrie iată că operatorii de pe plan local încep să pregătească ofertele de Sărbători, iar printre primii îi avem și pe cei de la Telekom România care ne-au pregătit reduceri interesante la telefoane și abonamente. Aceste promoții fac parte din campania "Ce-și doresc românii?" și detalii despre beneficiile de care puteți profita începând cu data de 15 noiembrie aveți în rândurile de mai jos.

Smartphone-uri la 0 euro

Printre cele mai dorite cadouri de Crăciun se numără și smartphone-urile, iar Telekom oferă astfel telefoane la 0 euro împreună cu abonamente cu minute naționale și net nelimitat. Printre aceste telefoane disponibile la 0 euro se află Samsung Galaxy A10, Galaxy A20e, Galaxy A30s, Huawei Y6 2019, P Smart Z, dar și Huawei P30 Lite. De reținut faptul că aceste oferte sunt disponibile la portate împreună cu un abonament începând de la 10 euro.

Ca bonus, la fiecare ofertă de abonament cu telefoanele din promoție, clienții primesc un voucher cu o reducere de 100 euro la zbourile Blue Air valabile până în data de 24 octombrie 2020.

Ofertă televiziune

Telekom TV

Pentru că de sărbători mulți preferă să se cuibărească la căldură în fața televizorului, la un film bun, Telekom ne oferă o surpriză de final de an. Aceasta constă într-o nouă ofertă de televiziune adresată clienților care se abonează la serviciile Telekom începând cu data de 11 noiembrie. Aceștia vor beneficia de 50% reducere din valoarea abonamentului timp de 6 luni și 12 luni de HBO și HBO Gratuit. 

Cartela Mobil Nelimitat

O veste pe care retailerul ne-o dezvăluie astăzi este și aceea că la doar 4 luni de la lansare, oferta Mobil Nelimitat a ajuns la 1000.000 de utilizatori. Cartela Mobil Nelimitat poate fi acum achiziționată și din Mega Image sau Carrefour, dar și din magazinele proprii sau rețelele de distribuitori PrePay. Această ofertă include acces la Net nelimitat, minute și SMS-uri naționale nelimitate și 100 de minute internaționale fix/mobil. 

Smart Wi-Fi

Smart Wi-Fi

Nu în ultimul rând, Telekom România anunță și serviciul de internet fix Smart Wi-Fi care nu necesită instalare (fără găuri în pereți și cabluri suplimentare în casă), ci doar o sursă de electricitate. Serviciul oferă acces imediat la internet cu ajutorul router-ului Wi-Fi.

Aflați că oferta operatorului Telekom România de sărbători este disponibilă în perioada 15 noiembrie - 31 decembrie 2019. Detalii extra despre promoții se pot afla de aici

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×