Telekom Romania răspunde la acuzele Vodafone România legate de restricționarea unui număr destinat campaniei "Gratis la Cartelă"; Vodafone oferă imediat o replică oficială

2.018 ori
<b>Telekom Romania răspunde la acuzele Vodafone România legate de restricționarea unui număr destinat campaniei "Gratis la Cartelă"; Vodafone oferă imediat o replică oficială</b>Ieri scriam&nbsp;despre un fapt cel puţin bizar &icirc;n peisajul autohton al telefoniei mobile şi anume că Telekom ar fi restricţionat numărul folosit de Vodafone &icirc;n cadrul campaniei "Gratis la Cartela! Primesti şi net şi telefon", care se...

Ieri scriam despre un fapt cel puţin bizar în peisajul autohton al telefoniei mobile şi anume că Telekom ar fi restricţionat numărul folosit de Vodafone în cadrul campaniei "Gratis la Cartela! Primesti şi net şi telefon", care se adresa şi clienţilor Telekom. Vodafone a emis un comnunicat ieri în care informa presa despre această restricționare, iar azi Telekom le raspunde.

Vă reamintim că programul Vodafone constă în oferirea de recompense pentru fiecare minut de convorbiri efectuat către un număr Vodafone. Astfel, utilizatorii (chiar şi cei Telekom) primeau 10 MB pe minut vorbit sau 10 credit telefon pentru fiecare apel către Vodafone, iar recompensele se adunau pe un număr de cartela Vodafone. Telekom a restricţionat apelurile la numărul 0722.10.10.10, cel destinat campaniei.

Operatorul a venit azi cu un raspuns oficial, reprezentanţii grupului de companii Telekom România declarând că în urma investigaţiilor efectuate s-a luat decizia de a restricţiona accesul clienţilor la numărul Vodafone 0722.10.10.10, el fiind utilizat în scopuri comerciale în cadrul unei campanii publicitare "cu încălcarea prevederilor acordului de interconectare dintre cele două părţi".

Se pare că Vodafone România a fost notificată cu privire la încălcarea obligaţiilor acordului de interconectare înainte de restricţionare, dacă ne luăm după comunicatul oficial.

Vodafone a emis deja încă un comunicat de presă ca raspuns la cel Telekom, astfel că reprezentanţii Vodafone România au declarat următoarele:

"Vodafone România continuă să îşi respecte obligaţiile contractuale, inclusiv pe cele referitoare la confidenţialitatea acordului dintre părţi, astfel încât lăsăm în competenţa autorităţilor abilitate să remedieze această situaţie.

Să vedem acum şi ce reacţie va avea autoritatea citată.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×