Xiaomi Mi 5 are parte de o nouă scăpare, în care remarcăm prezenţa unui buton Home, ecran cu margini subţiri

827 ori
<b>Xiaomi Mi 5 are parte de o nouă scăpare, în care remarcăm prezenţa unui buton Home, ecran cu margini subţiri</b>Deşi teoretic &icirc;l aşteptăm pe Xiaomi Mi 5 să debuteze &icirc;n această lună, se pare că el va sosi de fapt &icirc;n ianuarie, iar p&acirc;nă atunci vedem azi o nouă randare a acestui handset. El &icirc;şi face apariţia &icirc;n imaginea de...

Deşi teoretic îl aşteptăm pe Xiaomi Mi 5 să debuteze în această lună, se pare că el va sosi de fapt în ianuarie, iar până atunci vedem azi o nouă randare a acestui handset. El îşi face apariţia în imaginea de mai jos, postată pe Weibo.

În ea remarcăm că handsetul are buton Home fizic şi muchii subţiri ale ecranului. Din păcate imaginea nu e la fel de clară ca şi precedentele scăpări, dar îi distingem clar formatul acestui flagship. Zvonurile precedente sugerau faptul că terminalul va sosi cu scannerul de amprente Qualcomm cu ultrasunete, contrazise totuşi de analistul Pan Jiutang, care afirmă că Xiaomi va folosi un scanner biometric standard.

El ar urma să fie integrat în butonul Home. În zona inferioară a handsetului remarcăm două grile pentru difuzoare, între care se afla un port, probabil un USB Type-C. Îl aşteptăm pe acest flagship cu un ecran Quad HD de 5.5 inch, cu panou 2.5D, 4 GB RAM, camera de peste 20 MP în spate şi probabil o baterie generoasă.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×