Teme animate, acum pentru telefonul si PC-ul tau

4.004 ori
<b>Teme animate, acum pentru telefonul si PC-ul tau</b>Gigabyte Solutions, creatorul lui Animated Today, a lansat un site dedicate suportului si promovarii temelor animate. Daca nu ati vazut niciodata una dintre aceste teme, trebuie sa stiti ca ele folosesc tehnologia flash pentru a face display-urile mai...

Gigabyte Solutions, creatorul lui Animated Today, a lansat un site dedicate suportului si promovarii temelor animate.

Daca nu ati vazut niciodata una dintre aceste teme, trebuie sa stiti ca ele folosesc tehnologia flash pentru a face display-urile mai interesante, decat cele ce afiseaza imagini statice. Site-ul protejeaza drepturile de autor ale utilizatorilor care creeaza aceste teme, oferind si o metoda de recompensare a persoanelor creative. Daca sunteti un artist al acestor teme sau doar intrigat de idee puteti vizita site-ul animatedthemes.com pentru a va convinge de calitatea temelor animate.

Acvariu

Pentru posesorii unui iPhone, un display monoton si inexpresiv ar strica intregul look al terminalului, dar situatia poate fi remediata cu usurinta, descarcand una dintre temele mentionate anterior. Probabil posesorii unui smartphone care ruleaza numeroase aplicatii se vor gandi de 2 ori inainte de a folosi o astfel de tema, zgarcindu-se cand vine vorba de RAM. Divertisment sau business? Optam pentru o impletire a celor 2, prin intermediul unui telefon Nokia, eventual noul N81, lansat la finalul lunii in curs.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×