Bluebird lanseaza Pidion BM-500

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 1.210 ori
<b>Bluebird lanseaza Pidion BM-500</b>Pentru cei care vor sa cumpere un telefon PDA din Coreea, exista acum optiunea numita Pidion BM-500, terminal oferit de Bluebird si prezent in urmatoarea imagine: Specificatiile sale sunt destul de impresionante, printre ele numarandu-se conectivitate...

Pentru cei care vor sa cumpere un telefon PDA din Coreea, exista acum optiunea numita Pidion BM-500, terminal oferit de Bluebird si prezent in urmatoarea imagine:

Specificatiile sale sunt destul de impresionante, printre ele numarandu-se conectivitate WiFi 802.11 b/g, suport Bluetooth si T-DMB si un display QVGA TFT LCD de 2.8 inch. Camera inclusa este de doar 1.3 megapixeli, iar terminalul include si 512MB ROM si un slot pentru carduri de memorie miniSD. Interfata sa IrDA va va permite sa folositi BM-500 ca o telecomanda si la o analiza atenta, descoperim si primul defect al handsetului: folosirea sistemului de operare Windows Mobile 5.0.

Aceasta ciudata alegere pare inexplicabila, ca si decizia de a produce inca un telefon destinat exclusiv pietei coreene, disponibil la un pret pe care nu-l cunoastem inca. Probabil numele aparent mari in Europa si SUA sunt ilustre necunoscute in Coreea, avand in vedere numarul urias de lansari exclusive de care beneficiaza aceasta tara. Oare au gasit producatorii autohtoni secretul succesului in aceste lansari locale?

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×