Poze top secret cu noul Sony Ericsson Walkman, neanuntat oficial!

3.132 ori
<b>Poze top secret cu noul Sony Ericsson Walkman, neanuntat oficial!</b>Se pare ca aceasta este saptamana pozelor "scapate" de producatori pe mana presei sau asistam doar la obisnuitul duel Sony-Ericsson - Nokia. Terminalul din imaginea de mai sus este, conform zvonurilor cel mai nou clamshell Sony Ericsson Walkman, dotat cu...

Se pare ca aceasta este saptamana pozelor "scapate" de producatori pe mana presei sau asistam doar la obisnuitul duel Sony-Ericsson - Nokia.

Sony Ericsson Walkman


Terminalul din imaginea de mai sus este, conform zvonurilor cel mai nou clamshell
Sony Ericsson Walkman, dotat cu taste externe cu functii media. Handsetul include o camera de 1.3 megapixeli si poarta brandingul Walkman, incorporand eventual un display in partea frontala asemenea lui O2 Cocoon. Este posibil ca noul telefon sa fie urmasul modelului W300, strecurandu-se subtil in noianul de stiri axate pe lansarile de noi terminale Nokia.

Nokia tocmai a lansat colectia Prism si va bucura din nou publicul la finalul acestei luni, lansand mult-asteptatul N81. Sony-Ericsson va trebui sa lanseze in aceeasi perioada un music phone, cel putin la fel de performant ca handsetul rivalului sau, pentru a nu pierde segmentul de piata castigat de seria Walkman in ultimii ani. Cele doua mari nume ale industriei mobile nu intra in batalia UI-urilor si a touchscreenurilor, preferand lansari de telefoane mobile cu pronuntate functii de divertisment.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×