Teme TouchFLO 3D disponibile acum gratuit

1.799 ori
<b>Teme TouchFLO 3D disponibile acum gratuit</b>Folositi un terminal HTC? Ei bine, atunci stiti ca interfata TouchFLO 3D poate beneficia de niste teme foarte aratoase, pe Touch Diamond si Touch Pro. Veti putea gasi tema ideala pentru dumneavoastra pe acest site, care le pune la dispozitie gratuit....

Folositi un terminal HTC? Ei bine, atunci stiti ca interfata TouchFLO 3D poate beneficia de niste teme foarte aratoase, pe Touch Diamond si Touch Pro. Veti putea gasi tema ideala pentru dumneavoastra pe acest site, care le pune la dispozitie gratuit.

Instalarea se realizeaza printr-un procedeu foarte simplu: va trebui sa descarcati fisierul CAB, sa il copiati pe telefon, sa dezactivati TouchFLO 3D din meniul Today Plugins si sa rulati CAB-ul, reactivand apoi TouchFLO 3D. Pentru mai multe instructiuni, aruncati o privire asupra acestui post .

Daca v-ati saturat de o anumita tema, puteti sa o dezinstalati din meniul Settings, pentru a reveni la cea veche. La ora actuala exista peste 40 de variante pe site-ul anterior mentionat, astfel ca veti gasi cu siguranta ceva potrivit gusturilor dumneavoastra.

Sursa: Coolsmartphone.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×