Sony Ericsson XPERIA si HTC Touch Pro primesc update-uri de ROM

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 1.895 ori
<b>Sony Ericsson XPERIA si HTC Touch Pro primesc update-uri de ROM</b>2 populare terminale produse de HTC au primit recent update-uri de ROM: Sony Ericsson XPERIA si Touch Pro. Ambele update-uri sunt minore, rezolvand probleme destul de nesemnificative ale terminalelor. In cazul lui HTC Touch Pro este rezolvata problema...

2 populare terminale produse de HTC au primit recent update-uri de ROM: Sony Ericsson XPERIA si Touch Pro. Ambele update-uri sunt minore, rezolvand probleme destul de nesemnificative ale terminalelor.

In cazul lui HTC Touch Pro este rezolvata problema care facea sa para ca display-ul ce afiseaza interfata TouchFLO 3D este crapat, sau functionarea proasta a autofocusului camerei, innegrirea ecranului de preview al pozelor si blocarea handsetului la incarcarea lui TouchFLO 3D. De asemenea a disparut si delay-ul display-ului lui Touch Pro, la incheierea unui apel.

Update-ul de ROM este disponibil in urmatoarele limbi: engleza, italiana, germana, olandeza, franceza, finlandeza, portugheza si spaniola. In cazul lui Sony Ericsson XPERIA, update-ul aduce fix-uri minore si imbunatatirea vitezei terminalului.

Sursa: Wmpoweruser.com

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×