TENAA certifică o nouă variantă pentru Huawei Mate 8; ar putea sosi cu tehnologia Force Touch

1.148 ori
<b>TENAA certifică o nouă variantă pentru Huawei Mate 8; ar putea sosi cu tehnologia Force Touch</b>Tehnologia Force Touch a început să-și facă apariția și pe smartphone-urile Android în ultima vreme, printre acestea fiind regăsite și câteva produse ale celor de la Huawei. Vorbim despre Mate S și Huawei P9 Plus - acesta din urmă fiind aflat chiar acum

În ultimul timp am început a primi și smartphone-uri Android cu tehnologia Force Touch, câteva dintre acestea provenind și din partea companiei chineze Huawei. Amintim aici modelele Mate S și mai nou Huawei P9 Plus - terminal din urmă ce se află chiar în aceste momente pe masa de teste Mobilissimo. Vorbim astăzi despre Huawei și Force Touch, tocmai datorită unei noi certificări acordate de către TENAA.

Agenția în cauză a certificat de curând o nouă variantă pentru phablet-ul Mate 8, iar potrivit unor zvonuri din China, acest model urmează a beneficia de tehnologia prin care la o apăsare mai pronunțată pe ecran sunt aduse funcții sau meniuri extra. Această speculație ce indică prezența tehnologiei Force Touch pe Mate 8 nu este deloc una deplasată, mai ales dacă ținem cont că phablet-ul este foarte popular în Asia, și nu numai.

Desigur că specificațiile hardware se păstrează și în cazul acestei noi ediții, fiind vorba despre un display FHD de 6 inch, un procesor octa-core Kirin 950 tactat la o frecvență de 2.3 GHz și despre un chip de 4 GB RAM. Telefonul vine cu o cameră foto de 16 megapixeli, cu o baterie de 4000 mAh, și cu 32, 64 sau 128 GB spațiu intern de stocare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×