Huawei Mate 8 ar putea sosi abia anul viitor; pentru IFA ni se pregătește modelul Mate 7 Plus

Autor:  | Publicat în:  Huawei 1.108 ori
<b>Huawei Mate 8 ar putea sosi abia anul viitor; pentru IFA ni se pregătește modelul Mate 7 Plus</b>&Icirc;n ultimele c&acirc;teva zile am văzut at&acirc;t o serie de imagini randate, c&acirc;t și un teaser ce părea a ne dezvălui faptul că phablet-ul Mate 8 urmează a fi lansat la IFA &icirc;n Septembrie. Ei bine, se pare că lucrurile ar putea sta...

În ultimele câteva zile am văzut atât o serie de imagini randate, cât și un teaser ce părea a ne dezvălui faptul că phablet-ul Mate 8 urmează a fi lansat la IFA în Septembrie. Ei bine, se pare că lucrurile ar putea sta ceva mai diferit, și ca aceste materiale ajunse pe web să îl prezinte de fapt pe Mate 7 Plus.

Această informație ne este dezvăluită prin intermediul sursei de origine chineză, news.mydrivers.com, publicație ce susține faptul că în Berlin la IFA 2015 îl vom vedea pe Mate 7 Plus, urmând ca modelul Mate 8 să fie lansat oficial abia spre mijlocul anului viitor.

Noua ediție Mate 7 Plus va fi aparent o variantă mai premium a phablet-ului lansat în toamna lui 2014. Ne-am putea aștepta la un procesor de nouă generație, o cameră foto actualizată și poate la o baterie ceva mai generoasă. Potrivit zvonurilor recente, Huawei plănuiește un eveniment de presă pentru data de 2 septembrie direct din Berlin.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×