Un retailer din China listează Huawei Mate S cu ecran Force Touch la bord

1.100 ori
<b>Un retailer din China listează Huawei Mate S cu ecran Force Touch la bord</b>Teaserele Huawei indicau deja faptul că vom primi un tip special de interacţiune touch pe phabletul Huawei Mate S, iar zvonurile vorbeau despre un soi de Force Touch. Această tehnologie există pe Apple Watch şi pe un telefon ZTE şi ar urma să vină...

Teaserele Huawei indicau deja faptul că vom primi un tip special de interacţiune touch pe phabletul Huawei Mate S, iar zvonurile vorbeau despre un soi de Force Touch. Această tehnologie există pe Apple Watch şi pe un telefon ZTE şi ar urma să vină şi pe iPhone 6s. Ei bine, ea a fost confirmată şi pentru Huawei Mate S, în acest caz de către un retailer din China.

E vorba despre OppoMart, un retailer chinez destul de popular, mai ales când vine vorba despre handseturi made in China. Această firmă listează deja specificaţiile terminalului care va debuta la IFA 2015, pe 2 septembrie. Aflăm că el aduce un procesor octa core HiSilicon Kirin 935, 3 GB RAM şi 64 GB stocare, plus două camere, una de 20 MP în spate şi una frontală de 8 MP.

Terminalul vine şi cu scanner de amprente în spate şi e compatibil cu reţelele 4G LTE. Este menţionat şi un preţ de 599 dolari aici, dar cel mai interesant lucru este ecranul de 5.7 inch Full HD cu Force Touch, trecut în aceeaşi descriere. Această funcţie permite distincţia între o apăsare pe ecran şi o apăsare puternică pe ecran, care declanşează comenzi diferite decât un "tap" standard.

Va fi interesant să asistăm la cursa dintre ZTE, Huawei şi Apple, pentru a vedea care firma are prima în magazine un telefon cu Force Touch.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×