Primele fotografii cu Vernee Mars ne prezintă un smartphone cu adevărat arătos; acesta va sosi cu 6 GB RAM!

1.159 ori
<b>Primele fotografii cu Vernee Mars ne prezintă un smartphone cu adevărat arătos; acesta va sosi cu 6 GB RAM!</b>V-am informat de curând despre faptul că cei de la Vernee pregătesc lansarea unui nou smartphone pe piață în următoarea perioadă, fiind vorba despre modelul Mars. Dacă anterior vedeam terminalul într-o imagine 3D, iată că astăzi ni se prezintă și

Printre știrile de săptămâna trecută s-a numărat și un articol în care vă vorbeam despre viitorul smartphone pregătit de către compania chineză Vernee. Este vorba despre modelul Mars ce ni se prezenta în acel moment și într-o imagine 3D, dezvăluind faptul că vom avea de-a face cu un design elegant și totodată premium. Aceste detalii ni se confirmă chiar astăzi când vedem primele fotografii oficiale ale telefonului.

Vernee Mars

Din start apreciem panoul frontal cu margini foarte foarte subțiri, dar și prezența unui strat de sticlă 2.5D care va face experiența de utilizare mult mai plăcută. Vernee ține să precizeze că telefonul de față va sosi într-o carcasă metalică unibody foarte subțire, dar și faptul că procesul de producție include tehnologia Nano Molding pentru a face întreg corpul metalic mai rezistent și totodată mai arătos grație finisajului ca la carte. 

Cât despre partea hardware, acest nou smartphone este așteptat cu procesor octa-core MediaTek Helio P20 și cu un chip de 6 GB memorie RAM. Posibil ca display-ul său să aibă o diagonală de 5 inch și să ne ofere o rezoluție Full HD de 1920 x 1080 pixeli, dar și tehnologia Super AMOLED pentru culori vii. Scanner-ul de amprente nu ar trebui să lipsească de aici, și nici o cameră foto capabilă de captură video la rezoluție 4K Ultra HD. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×