TENAA certifică smartphone-urile Gionee S9 și S9T; modele upper mid-range cu senzor foto dual

885 ori
<b>TENAA certifică smartphone-urile Gionee S9 și S9T; modele upper mid-range cu senzor foto dual</b>În acest weekend, agenția chineză TENAA a certificat două noi terminale Gionee, mai precis modelele S9 și S9T pe care le puteți vedea în imaginile de mai jos. Acestea se remarcă prin dotări hardware upper mid-range și prin faptul că aduc la pachet

Recent, agenția chineză TENAA a certificat două noi smartphone-uri Gionee, fiind vorba despre modelele S9 și S9T care ne aduc la pachet o cameră foto duală și dotări hardware upper mid-range. Cele două dispozitive împart un design similar, iar principala diferență este reprezentată de către includerea unui chipset mai puternic pe varianta S9T (procesor octa-core tactat la 2.0 GHz vs. octa-core tactat la 1.8 GHz pe modelul standard).

Gionee S9T

Printre dotările comune regăsim un display de 5.5 inch cu rezoluție Full HD de 1920 x 1080 pixeli, 4 GB memorie RAM, 64 GB spațiu intern de stocare și un slot pentru carduri microSD de până la 64 GB. La interior primim baterii de 3000 mAh, slot pentru două cartele SIM și nelipsitele elemente de conectivitate: WiFi, Bluetooth, 4G LTE și un port USB Type-C.

Gionee S9

Cât despre camera foto duală, aflați că aceasta este compusă dintr-un senzor principal de 13 megapixeli și un senzor secundar de 5 megapixeli - modul care va lucra simultan pentru a ne oferi funcții extra ca modificarea punctului de focus, sau poate posibilitatea de captură foto wide. Telefoanele de față măsoară 7.4 mm în grosime și cu siguranță le vom vedea aduse și pe plan local de către Allview în următoarele luni. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×