Elephone promite o cameră de top pentru smartphone-ul Play X; este vorba despre un senzor dual de 13 mpx

1.068 ori
<b>Elephone promite o cameră de top pentru smartphone-ul Play X; este vorba despre un senzor dual de 13 mpx</b>Printre noile terminale pregătite de către cei de la Elephone se numără și modelul Play X - telefon care va sosi cu o cameră foto duală de 13 megapixeli și cu un procesor high-end la pachet. Compania producătoare ne anunță astăzi că senzorul dual de aici

La început de an 2017 cei de la Elephone ne informau prin intermediul unui comunicat de presă despre un viitor smartphone pe care îl vor aduce pe piață și anume Play X. Acest model high-end se apropie de lansarea oficială și aflăm astăzi noi detalii despre camera sa foto duală care aparent va fi compusă din doi senzori de 13 megapixeli și care ne va oferi funcții interesante la capitolul fotografiere.

Elephone Play X

Cel mai probabil vom avea posibilitatea de a modifica punctul de focus chiar și după realizarea fotografiilor, optând pentru acel efect de tip bokeh tipic aparatelor DSLR. Nu ar fi exclus să primim și o funcție de captură alb-negru și dacă suntem optimiști poate o funcție de zoom optic.

Ni se promite și un procesor de top pe acest terminal și după cum am văzut încă din randările anterioare, Elephone Play X va sosi într-o carcasă metalică unibody. Rămâne de văzut când va avea loc lansarea oficială și în cazul în care sunteți curioși, puteți urmări site-ul companiei pentru update-uri de aici!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×