Terminalele Sony din gama Xperia Z2 și Xperia Z3 vor primi Android 5.0 Lollipop la Început de 2015

1.087 ori
<b>Terminalele Sony din gama Xperia Z2 și Xperia Z3 vor primi Android 5.0 Lollipop la Început de 2015</b>în cazul în care sunteți posesor al unui terminale dezvoltat de către Sony și vă întrebați când are de gând să poposească și update-ul la Android 5.0 Lollipop pentru telefonul vostru, iată că astăzi primiți un răspuns direct din partea...

în cazul în care sunteți posesor al unui terminale dezvoltat de către Sony și vă întrebați când are de gând să poposească și update-ul la Android 5.0 Lollipop pentru telefonul vostru, iată că astăzi primiți un răspuns direct din partea celor de la Sony, mai precis din partea contului de Twitter Sony Xperia.

Aceștia din urmă anunță că distribuirea pachetului software Android 5.0 Lollipop va debuta la început de 2015 pentru terminalele din gama Xperia Z2 și Xperia Z3. De asemenea, ulterior, Sony promite ca update-ul să sosească și pe terminale ceva mai vechi, cum este și cazul lui Xperia Z, Xperia ZL, Xperia ZR, Table Z, Z Ultra, Xperia Z1, Xperia Z1S sau Xperia Z1 Compact.

De asemenea, aflăm și faptul că Android 5.0 Lollipop se regăsește deja în varianta finală pentru Xperia Z Ultra Google Play Edition. Rămâne de văzut dacă update-ul pentru Xperia Z3 și Xperia Z2 va sosi chiar în luna ianuarie, sau dacă acesta va mai întârzia.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×