Android 5.0.1 surprins În acțiune pe Samsung Galaxy Note 4, Note Edge și Samsung Galaxy S5 LTE-A (Video)

1.759 ori
<b>Android 5.0.1 surprins În acțiune pe Samsung Galaxy Note 4, Note Edge și Samsung Galaxy S5 LTE-A (Video)</b>Se pare că unele terminale Samsung high end vor sări direct la versiunea Android 5.0.1, cum e cazul lui Galaxy Note 4 și Note Edge. Cu câteva zile în urmă era anunțat faptul că Samsung lucrează la livrarea actualizării Android 5.0.1 pe Galaxy S5...

Se pare că unele terminale Samsung high end vor sări direct la versiunea Android 5.0.1, cum e cazul lui Galaxy Note 4 și Note Edge. Cu câteva zile în urmă era anunțat faptul că Samsung lucrează la livrarea actualizării Android 5.0.1 pe Galaxy S5 LTE-A, iar acum vedem și clipuri video hands on cu acest release pe terminalele de top ale coreenilor.

Samsung a lucrat din greu în toamna la portarea lui Android 5.0 în timp util pe terminalele sale flagship de la Galaxy S4 încoace. Previewuri variate ale lui Lollipop în diferite faze de evoluție au apărut pe Galaxy S4, Note 3 și Note 4 în ultimele săptămâni. Cele de mai jos sunt realizate de către Sammobile și după cum vedeți anumite aspecte ale lui Lollipop sunt acoperite de TouchWiz. Spre exemplu, fundalul alb din zona aplicațiilor sau lookul zonei de notificări/Quick Settings nu e păstrat aici. In schimb dialerul nou din Lollipop e aici, cu mici modificari.

Pentru a clarifica orice confuzie, Android 5.0.1 nu e un update uriaș față de Android 5.0, el axându-se pe bug fixuri. în plus, acest build aduce și captura video slow motion și fast motion și trebuie menționat că ceea ce vedeți aici nu e versiunea finală de software, astfel că suportul multi user de exemplu e prezent pe Galaxy S5 LTE-A, dar lipsește pe Note 4 și Note Edge.

Software-ul va sosi cel mai probabil luna viitoare în versiunea finalizată.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×