TerreStar Genus, telefonul cu conectivitate tip satelit in actiune la CTIA (Video)

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 1.832 ori
<b>TerreStar Genus, telefonul cu conectivitate tip satelit in actiune la CTIA (Video)</b>Ideale pentru jurnalisti sau pentru persoanele care calatoresc mult, prea mult pentru conceptul de roaming, telefoanele cu suport pentru conectivitate prin satelit vin cu tot soiul de marimi si forme. Iata totusi ca TerreStar reuseste sa cucereaza...

Ideale pentru jurnalisti sau pentru persoanele care calatoresc mult, prea mult pentru conceptul de roaming, telefoanele cu suport pentru conectivitate prin satelit vin cu tot soiul de marimi si forme. Iata totusi ca TerreStar reuseste sa cucereaza publicul, prin intermediul modelului Genus, pe care l-au prezentat la CTIA 2010:

Handsetul ruleaza Windows Phone 6.5.3 si este considerat primul smartphone din lume care suporta atat 3G, cat si conexiune via satelit. Printre specificatiile sale se numara suportul pentru conectivitatea in benzi de 850/900/1800/1900 MHz, un display QVGA touch de 2.6 inchi, cu rezolutie de 320 x 240 pixeli, memorie interna de 100 MB si o baterie de 1400 mAh.

TerreStar Genus

La capitolul playback video, terminalul suporta decodare H.264 si mai vine cu o camera de 3 megapixeli, suport microUSB, slot pentru carduri microSD, GPS, WiFi b/g si USB 2.0. Aruncati o privire si asupra clipului de mai jos pentru a vedea telefonul in actiune:

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×