Compari.ro, acum si in varianta mobila!

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 2.194 ori
<b>Compari.ro, acum si in varianta mobila!</b>Compari.ro incearca sa fie cu un pas inaintea rivalilor sai, pe piata comparatoarelor de preturi, astfel ca lanseaza varianta mobila a site-ului: m.compari.ro. &nbsp; &nbsp; Fiindca tot am mentionat acest aspect al comertului online, Ziarul Financiar ne...

Compari.ro incearca sa fie cu un pas inaintea rivalilor sai, pe piata comparatoarelor de preturi, astfel ca lanseaza varianta mobila a site-ului: m.compari.ro.

Fiindca tot am mentionat acest aspect al comertului online, Ziarul Financiar ne informeaza ca www.okazii.ro este cel mai vizitat site de comert online, cu 2.045.276 vizitatori unici in luna februarie. Pe locul 2 se afla www.shopmania.ro, cu 1.543.015 clienti unici, iar pe 3 se afla www.orange.ro, cu 841.204 vizitatori unici.

m.compari.ro

Price.ro si vodafone.ro sunt urmatoarele, in vreme ce compari.ro se afla pe locul 6, cu 349.685 vizitatori unici luna trecuta.

Ne intrebam totusi daca mai exista nevoia de "variante mobile" ale site-urilor, acum ca iPhone-ul si alte smartphone-uri similare afiseaza variantele full ale site-urilor, fara probleme!?

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×