Android creste cu 1100% intr-un an, conform Admob

1.343 ori
<b>Android creste cu 1100% intr-un an, conform Admob</b>Admob a publicat recent unul dintre rapoartele sale detaliate cu privire la traficul web de pe mobil, cu accentul pe 3 categorii principale: handseturi cu specificatii medii, smartphone-uri si MID-uri. Aparent, MID-urile s-au bucurat de cea mai mare...

Admob a publicat recent unul dintre rapoartele sale detaliate cu privire la traficul web de pe mobil, cu accentul pe 3 categorii principale: handseturi cu specificatii medii, smartphone-uri si MID-uri. Aparent, MID-urile s-au bucurat de cea mai mare crestere de trafic, fapt pus pe seama includerii lor intr-o categorie unica si separata.

Android este probabil platforma cu cea mai impresionanta crestere din ultimii ani, ajungand de la o cota de piata de 2% in februarie 2009, la 24% in februarie 2010. Acest lucru poate fi tradus printr-o crestere cu 1100%, asta daca nu au gresit cei de la Phandroid in privinta calculelor. Este interesant de remarcat si top 5-ul terminalelor Android, dupa traficul la nivel international:

1. Motorola droid
2. HTC Dream
3. HTC Hero
4. HTC Magic
5. Motorola CLIQ

Evident ca nu putem ignora suprematia celor de la Apple si a lui iPhone, in ciuda crestere cotei de piata detinute de Android. In mod bizar, aceasta nu a stirbit din popularitatea handsetului produs de gigantul din Cupertino si tindem sa credem ca iPhone si Android vor domina piata impreuna si nu isi vor ceda din cota de piata, ci vor "fura" de la rivali.

Android creste cu 1100% intr-un an, conform Admob

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×