Tesla Model 3 primeşte un ecran central de consola produs de LG Display; Vine cu diagonală de 15 inch

930 ori
<b>Tesla Model 3 primeşte un ecran central de consola produs de LG Display; Vine cu diagonală de 15 inch</b>Probabil aţi auzit de succesul incredibil al lui Tesla Model 3, cel mai nou automobil electric al companiei lui Elon Musk, ce a primit aproape 300.000 de comenzi &icirc;n primele 2 zile. Azi aflăm că LG Display s-ar putea număra printre partenerii...

Probabil aţi auzit de succesul incredibil al lui Tesla Model 3, cel mai nou automobil electric al companiei lui Elon Musk, ce a primit aproape 300.000 de comenzi în primele 2 zile. Azi aflăm că LG Display s-ar putea număra printre partenerii Tesla pentru realizarea acestui vehicul.

Modelele Tesla au un panou touch integrat în zona centrală a consolei, în mare o tabletă, iar LG Display ar furniza modelul de 15 inch de pe Tesla Model 3. Aparent cei de la Tesla nu erau mulţumiţi de colaborarea cu TPK Holdings, care au integrat tabletele pe Model X şi Model S, aşa că au făcut trecerea la LG. Folosind acel display se pot vedea parametrii automobilului, dar şi savura conţinuturi de tip infotainment.

Având în vedere numărul foarte mare de precomenzi, această oportunitate ar fi aur curat pentru LG Display. Încă nu avem detalii clare despre device, dar e probabil vorba despre un soi de tableta cu panou OLED. Folosind-o utilizatorul va putea si socializa la volan, in vreme ce vehiculul e in mod self-driving spre exemplu. Reţineţi că nici LG şi nici Tesla nu au confirmat colaborarea, ea fiind doar detaliată de un insider pentru Reuters.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×