Teste de benchmark: Noul iPad vs ASUS Transformer Prime (video)

Autor:  | Publicat în:  Comparatii Tableturi 1.807 ori
<b>Teste de benchmark: Noul iPad vs ASUS Transformer Prime (video)</b>Tim Cook a menționat la lansarea tabletei iPad din noua generație că procesorul dual-core Apple A5X cu GPU quad-core este mai puternic decât concurența care aduce un quad-core. Vă dați seama că rivalul direct este Tegra 3 de la NVIDIA. &nbsp;...

Tim Cook a menționat la lansarea tabletei iPad din noua generație că procesorul dual-core Apple A5X cu GPU quad-core este mai puternic decât concurența care aduce un quad-core. Vă dați seama că rivalul direct este Tegra 3 de la NVIDIA.

Zilele trecute a început comercializarea Noului iPad și au apărut o serie de teste comparative între tableta Apple și Transformer Prime cu Tegra 3 și ULP GeForce GPU. Au folosit GL Benchmark și rezultatele sunt favorabile lui iPad din generația a treia.

Se pare că până la urmă un procesor quad-core nu este neapărat necesar. Se poate obține performanță și dintr-un dual-core accesorizat cu un GPU - accelerator grafic bine pus la punct cum este seria PowerVR customizată special pentru Apple. Până la urmă un dual-core la 1 sau 1.2 GHz învinge un quad-core la 1.3 GHz.

⚡ Avem 3 telefoane de dat celor care ghicesc ora la care dă startul eMAG promoției de Black Friday în 2018 (detalii AICI).
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×