Teste de benchmark: Noul iPad vs ASUS Transformer Prime (video)

1.856 ori
<b>Teste de benchmark: Noul iPad vs ASUS Transformer Prime (video)</b>Tim Cook a menționat la lansarea tabletei iPad din noua generație că procesorul dual-core Apple A5X cu GPU quad-core este mai puternic decât concurența care aduce un quad-core. Vă dați seama că rivalul direct este Tegra 3 de la NVIDIA. &nbsp;...

Tim Cook a menționat la lansarea tabletei iPad din noua generație că procesorul dual-core Apple A5X cu GPU quad-core este mai puternic decât concurența care aduce un quad-core. Vă dați seama că rivalul direct este Tegra 3 de la NVIDIA.

Zilele trecute a început comercializarea Noului iPad și au apărut o serie de teste comparative între tableta Apple și Transformer Prime cu Tegra 3 și ULP GeForce GPU. Au folosit GL Benchmark și rezultatele sunt favorabile lui iPad din generația a treia.

Se pare că până la urmă un procesor quad-core nu este neapărat necesar. Se poate obține performanță și dintr-un dual-core accesorizat cu un GPU - accelerator grafic bine pus la punct cum este seria PowerVR customizată special pentru Apple. Până la urmă un dual-core la 1 sau 1.2 GHz învinge un quad-core la 1.3 GHz.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×