Tableta BlackBerry PlayBook va primi versiunea BlackBerry 10

987 ori
<b>Tableta BlackBerry PlayBook va primi versiunea BlackBerry 10</b>RIM lucrează intens la BlackBerry 10 și lansarea este pronosticată pentru Q3 2012. în funcție de succesul sistemului de operare mobil se va stabili rapid și care este viitorul companiei canadiene. BlackBerry PlayBook a primit de curând PlayBook OS...

RIM lucrează intens la BlackBerry 10 și lansarea este pronosticată pentru Q3 2012. în funcție de succesul sistemului de operare mobil se va stabili rapid și care este viitorul companiei canadiene. BlackBerry PlayBook a primit de curând PlayBook OS 2.0 după luni bune de așteptare.

Un oficial al RIM a confirmat pentru bgr.com că BlackBerry 10 va fi portat și pe tableta companiei. Vă reamintesc că PlayBook a fost lansată în aprilie 2011 și succesul s-a lăsat așteptat, iar vânzările au fost pe o pantă descendentă de la trimestru la trimestru.

Au scăzut și prețul după cum vă scriam aici. Dacă vă achiziționați o astfel de tabletă știți că va primi și BlackBerry 10, multe aplicații Android au fost portate. Trebuie să fii un fan al brandului ca să faci această alegere.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×