Cum filmează Noul iPad? (video)

Autor:  | Publicat în:  Apple 992 ori
<b>Cum filmează Noul iPad? (video)</b>A început să fie livrat în primul val de state și au apărut pe net teste de benchmark sau sample video precum cel de mai jos. Camera Noului iPad are 5 Megapixeli și filmează la 1080p. Beneficiază de stabilizare video și asta se vede în calitatea...

A început să fie livrat în primul val de state și au apărut pe net teste de benchmark sau sample video precum cel de mai jos. Camera Noului iPad are 5 Megapixeli și filmează la 1080p. Beneficiază de stabilizare video și asta se vede în calitatea video, îmbunătățită.

iPad 2 avea o cameră dezastruoasă, dar intens utilizată :)

Se spune că senzorul de 5 Megapixeli de pe noul iPad ar fi similar cu cel de pe iPhone 4 doar că i s-a adăugat tehnologia de pe iPhone 4S ce permite a fotografia și filma la o calitate mai bună chiar și în spațiile ușor întunecate.

Noul iPad aduce o cameră foto și video în adevăratul sens al termenului față de cel de 0.7 Megapixeli de pe iPad 2 ce filma HD, dar care lăsa de dorit ca și calitate.

Și pe timp de noapte:

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×