Cum filmează Noul iPad? (video)

1.018 ori
<b>Cum filmează Noul iPad? (video)</b>A început să fie livrat în primul val de state și au apărut pe net teste de benchmark sau sample video precum cel de mai jos. Camera Noului iPad are 5 Megapixeli și filmează la 1080p. Beneficiază de stabilizare video și asta se vede în calitatea...

A început să fie livrat în primul val de state și au apărut pe net teste de benchmark sau sample video precum cel de mai jos. Camera Noului iPad are 5 Megapixeli și filmează la 1080p. Beneficiază de stabilizare video și asta se vede în calitatea video, îmbunătățită.

iPad 2 avea o cameră dezastruoasă, dar intens utilizată :)

Se spune că senzorul de 5 Megapixeli de pe noul iPad ar fi similar cu cel de pe iPhone 4 doar că i s-a adăugat tehnologia de pe iPhone 4S ce permite a fotografia și filma la o calitate mai bună chiar și în spațiile ușor întunecate.

Noul iPad aduce o cameră foto și video în adevăratul sens al termenului față de cel de 0.7 Megapixeli de pe iPad 2 ce filma HD, dar care lăsa de dorit ca și calitate.

Și pe timp de noapte:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×