Timișoara Mobile Development Group dă startul proiectelor locale În domeniul tehnologiilor mobile

1.805 ori
<b>Timișoara Mobile Development Group dă startul proiectelor locale În domeniul tehnologiilor mobile</b>în data de 10 ianuarie va avea loc la Timișoara evenimentul inaugural al Timișoara Mobile Development Group. Organizat de Incubatorul de Afaceri Software Timișoara la 700 Coffee & Lounge, începând cu orele 19:00, evenimentul va găzdui peste 50 de...

în data de 10 ianuarie va avea loc la Timișoara evenimentul inaugural al Timișoara Mobile Development Group. Organizat de Incubatorul de Afaceri Software Timișoara la 700 Coffee & Lounge, începând cu orele 19:00, evenimentul va găzdui peste 50 de specialiști locali, freelanceri sau antreprenori din domeniu.

în cadrul său vom asista la prezentări susținute de dr. Valentin Mureșan, director al Centrului de Dezvoltare din Timișoara al Movidius și drd. Andrei Rușan, Video Quality/Network Expert la Alcatel-Lucent. Va urma și o discuție pe seama principiilor de funcționare a grupului, cu scopul de identificare a resurselor locale.

Mobile Development Group urmează să constituie și consolideze o comunitate locală activă în domeniul tehnologiilor mobile, să faciliteze contactele între persoanele și echipele implicate în domeniu și să faciliteze transferul de expertiză. De asemenea, grupul se va ocupa și de desfășurarea evenimentelor de profil și promovarea proiectelor locale din domeniu.

Mai multe detalii despre acest eveniment aflați de pe Meetup.com sau de pe pagina de Facebook .

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×