Tocmai.ro lansează un serviciu de livrare gratuită și de verificare a coletului pentru utilizatori

1.386 ori
<b>Tocmai.ro lansează un serviciu de livrare gratuită și de verificare a coletului pentru utilizatori</b>Astăzi, 17 aprilie, unul dintre cele mai mari site-uri de anunțuri gratuite din România, și anume Tocmai.ro a anunțat lansarea primului serviciu de livrare gratuită prin care vânzătorii vor putea expedia absolut gratuit produsele către...

Astăzi, 17 aprilie, unul dintre cele mai mari site-uri de anunțuri gratuite din România, și anume Tocmai.ro a anunțat lansarea primului serviciu de livrare gratuită prin care vânzătorii vor putea expedia absolut gratuit produsele către cumpărători.

De asemenea, acest nou serviciu vine și în beneficiul cumpărătorilor prin posibilitatea de verificare a obiectului cumpărat înainte de achitarea sumei stabilite de către vânzător. Serviciul denumit “Livrare gratuită și verificare colet” va fi disponibil vânzătorilor pentru maxim 5 produse în fiecare lună.

Astfel, Tocmai.ro va oferi cumpărătorilor 7 minute de verificare a produsului primit, după care dacă produsul îndeplinește standardele cerute de cumpărător va fi achitată suma ramburs stabilită cu vânzătorul. Serviciul este disponibil începând cu data de 16 aprilie pe întreg teritoriul României prin intermediul FAN Courier.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×