Orange România anunță noile abonamente reÎncărcabile Fluture: Fluture 9 și Fluture 12

1.304 ori
<b>Orange România anunță noile abonamente reÎncărcabile Fluture: Fluture 9 și Fluture 12</b>Orange România a anunțat o nouă serie de oferte, printre care și noi abonamente Fluture, ce oferă clienților opțiuni flexibile. Astfel clienții care optează pentru un abonament reîncărcabil au parte de numeroase beneficii și flexibilitatea...

Orange România a anunțat o nouă serie de oferte, printre care și noi abonamente Fluture, ce oferă clienților opțiuni flexibile. Astfel clienții care optează pentru un abonament reîncărcabil au parte de numeroase beneficii și flexibilitatea necesară pentru un plan adecvat.

Prin intermediul ofertelor Orange Junior și Orange Young, copiii și tinerii pot beneficia de abonamentele Fluture 9 și Fluture 12, care oferă resursele disponibile prin opțiunile Orange PrePay de 5 și 6 euro, acum incluse în abonament. Puteți controla costurile adiționale și aveți libertatea de a alege beneficiul dorit și de a-l modifica după pofta inimii.

La abonamentul Fluture 9 se pot alege dintre 2 beneficii flexi: jocuri cu opțiunea Multimedia sau filme cu opțiunea Movie Go Unlimited. La abonamentul Fluture 12, clienții au nu mai puțin de 6 opțiuni flexi, inclusiv cele 2 de mai sus. în plus ei pot cumula până la 700 MB trafic de Internet la viteze 4G cu opțiunea Net Speed și pot naviga nelimitat în intervalul 00:00 - 07:00 cu opțiunea Happy Night.

Puteți și să comunicați prin SMS-uri nelimitate sau să vorbiți internațional pe mobil. Beneficiile pot fi modificate oricând în secțiunea Contul Meu de pe Orange.ro sau în aplicația cu același nume.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×