TomTom si Garmin lanseaza propriile telefoane in acest an!

1.034 ori
<b>TomTom si Garmin lanseaza propriile telefoane in acest an!</b>La fel cum au procedat si in cazul MP3 playerelor si al camerelor digitale, telefoanele mobile fac pasi mari spre piata terminalelor navigationale GPS. Celebrii producatori de GPS-uri TomTom si Garmin doresc acum sa lanseze propriile smartphone-uri dotate...

La fel cum au procedat si in cazul MP3 playerelor si al camerelor digitale, telefoanele mobile fac pasi mari spre piata terminalelor navigationale GPS. Celebrii producatori de GPS-uri TomTom si Garmin doresc acum sa lanseze propriile smartphone-uri dotate cu GPS.

Exista deja telefonul Samsung i550, care include GPS, Nokia N95, Nokia 6110 Navigator si acum si propriul soft navigational al gigantului finlandez. HP tocmai a intrat pe aceasta piata aglomerata cu ale sale iPAQ 610/614 si iPAQ 910/914 dotate cu GPS si chiar un astfel de gadget de sine statator, navigatorul si playerul multimedia HP iPAQ 310/314. Iata de ce faimosii producatori de sisteme de navigatie prin satelit, TomTom si Garmin au decis sa intre pe aceasta piata, colaborand cu Inventec Appliances, Quanta Computer si Compal Communications.

Este posibil sa vedem noile telefoane PDA pe piata chiar in acest an, cel putin asa afirma DigiTimes, publicatie care are legatura cu numerosi producatori. Ne intrebam cum ar arata un iPod refacut de catre companiile care ne-au obisnuit cu lansari de GPS-uri. Sau am putea lua in calcul chiar un multimedia player, de vreme ce mai toate sistemele navigationale noi au functii multimedia avansate.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×