Vânătoarea de M-OUĂ continuă la MarketOnline; iată ce premii au fost câștigate până în acest moment

1.134 ori
<b>Vânătoarea de M-OUĂ continuă la MarketOnline; iată ce premii au fost câștigate până în acest moment</b>Concursul de Paște organizat de către MarketOnline continuă și astăzi, fiind vorba despre ziua cu numărul 3 din cele 10 zile ale campaniei. Avem parte de o adevărată vânătoare interactivă de M-OUĂ, și astfel ne putem alege cu premiul zilei într-un mod

Așa cum v-am informat într-un articol precedent, cei de la MarketOnline au dat startul unui concurs special cu ocazia sărbătorilor de Paște, fiind propusă o adevărată vânătoare interactivă de premii. Astfel, în perioada 18 - 29 aprilie, magazinul va pune la bătaie un premiu zilnic ce poate fi câștigat chiar de către voi.

Ne aflăm astăzi în ziua cu numărul 3 a acestei competiții, iar pentru a participa tot ce aveți de făcut pentru început este să vă creați un cont de utilizator pe MarketOnline.ro. Ulterior, pe prima pagină a site-ului veți regăsi și indiciile care vă ajută la descoperirea produsului însoțit de imaginea M-OULUI câștigător.

Pe parcursul acestor 3 zile, MarketOnline a oferit o brățară fitness MisFit, o mașină de tocat Heinner, dar și un aspirator Heinner. Au mai rămas astfel doar 7 zile din concursul MarketOnline, perioadă în care vor fi oferite premii marca Serioux, un laptop supriză, dar și alte produse la fel de interesante.

Cum premiul de astăzi a fost deja câștigat, rămâne ca mâine dimineață să urmăriți pagina de Facebook MarketOnline, dar și site-ul magazinului, pentru a afla noul indiciu. Dacă găsiți pagina produsului unde se ascunde M-OUL tot ce trebuie să faceți este un printscreen pe care ulterior îl veți posta pe pagina de Facebook MarketOnline, și astfel deveni câștigătorul zilei!

Vă amintim că avem cei de la MarketOnline ne-au trimis în teste de curând smartphone-urile iPhone SE și Samsung Galaxy S7, telefoane ce vor beneficia de o recenzie detaliată în stilul în care v-am obișnuit!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×