Tone de telefoane Nokia Microsoft gata de livrare pentru dezvoltatori, evident gratuit

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.343 ori
<b>Tone de telefoane Nokia Microsoft gata de livrare pentru dezvoltatori, evident gratuit</b>Relația dintre Microsoft și dezvoltatori a fost și este una surprinzător de deschisă în ultimii ani și spun "surprinzător" deoarece lumea baga în aceeași oală Apple și MS, considerându-le companii secretomane și închise. De la faptul că...

Relația dintre Microsoft și dezvoltatori a fost și este una surprinzător de deschisă în ultimii ani și spun "surprinzător" deoarece lumea baga în aceeași oală Apple și MS, considerându-le companii secretomane și închise. De la faptul că Microsoft s-a apropiat de prima echipă care i-a făcut jailbreak lui WP7 și până la faptul că gigantul din Redmond oferă telefoane gratuite dezvoltatorilor, ecosistemul este susținut într-un mod destul de armonios pentru început.

Ceea ce vedeți în imaginea de mai sus este o colecție uriașă de telefoane Windows Phone Mango care vor ajunge în mâinile nerăbdătoare ale dezvoltatorilor, direct din partea Microsoft. Nu cu mult timp în urmă, aflam că și Nokia va oferi specialiștilor 25.000 de handseturi Nokia Lumia 800, deci atitudinea de deschidere se extinde și la partenerii Microsoft. Este clară intenția aici: atragerea creatorilor de aplicații pentru a crește varietatea și numărul softurilor din Windows Phone Marketplace.

iOS rămâne în continuare un miraj plăcut pentru dezvoltatori, datorită profiturilor mari pe care le poate aduce o aplicație ajunsă pe milioane de iPhone-uri, iar WP7 este de abia la început la acest capitol. Totuși, platforma are avantajul păstrării fidelității de către dezvoltatorii Windows Mobile de altădată și al atracției specialiștilor Symbian către WP7.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×