Produse Apple interzise În Germania, după un proces câștigat de Motorola!

1.527 ori
<b>Produse Apple interzise În Germania, după un proces câștigat de Motorola!</b>Se pare că războiul brevetelor se întoarce împotriva celor de la Apple, care ar putea păți exact ce a pățit și Samsung și tot în Germania. Aflați că vineri două tribunale din Germania au decis în favoarea Motorola, în cadrul unui proces ce...

Se pare că războiul brevetelor se întoarce împotriva celor de la Apple, care ar putea păți exact ce a pățit și Samsung și tot în Germania. Aflați că vineri două tribunale din Germania au decis în favoarea Motorola, în cadrul unui proces ce are ca tema brevete încălcate de Apple.

Urmarea ar putea fi înlăturarea din magazine și interdicția la comercializare a unor produse Apple, evident asta doar în Germania. Cam asta a pățit și Samsung în Australia și Germania, existând chiar și un moment rușinos la IFA 2011, în care poliția a înlăturat tabletele de la standul Samsung. Revenind la procesul Motorola, cazul acestora implica terminale mobile și se aplică pe livrările de produse din 2003 până azi.

E ciudat faptul că Motorola nu a luat încă o poziție clară cu privire la procesul câștigat. Spre exemplu m-aș fi așteptat să vedem deja declarații războinice ale americanilor care au creat telefonul mobil și promisiunea că Germania nu va mai vinde vreodată iPhone. în schimb, nici urmă de declarație până acum, deci e posibil să se realizeze și o intelegere între Moto și Apple.

Unul dintre brevetele vizate de proces face referire la standarde de comunicare GSM, UMTS și 3G, asta în vreme ce Samsung ataca pe alt front pentru standardul WCDMA. Să fie aici o alianță Android în atac? Va avea Apple produsele interzise în țara berii și a sandvișului cu varză murată?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×