Top 7 cele mai utile și interesante aplicații cu tema FIFA World Cup 2014 disponibile pentru iOS, Android și Windows Phone

1.658 ori
<b>Top 7 cele mai utile și interesante aplicații cu tema FIFA World Cup 2014 disponibile pentru iOS, Android și Windows Phone</b>Cu doar câteva ore înainte de startul Campionatului Mondial de Fotbal FIFA 2014 ne-am hotărât să vă prezentăm un top 7 cu cele mai utile și interesante aplicații pentru posesorii de terminale iOS, Android și Windows Phone. Printre aceste...

Cu doar câteva ore înainte de startul Campionatului Mondial de Fotbal FIFA 2014 ne-am hotărât să vă prezentăm un top 7 cu cele mai utile și interesante aplicații pentru posesorii de terminale iOS, Android și Windows Phone. Printre aceste aplicații se vor număra atât unele menite să vă țină la curent cu situația în timp real a rezultatelor sportive, cât și unele aplicații de divertisment.

1. FIFA World Cup 2014 - iOS / Android

Aplicația care se regăsește pe primul loc în topul nostru este FIFA World Cup 2014, aplicație oficială dezvoltată de către FIFA care se regăsește doar pentru platformele iOS și Android. FIFA World Cup 2014 oferă utilizatorilor posibilitatea de a sta la curent cu rezultatele din meciurile disputate prin setarea unor alerte personalizate, sau de a intra în modul Global Stadium de unde putem vedea în timp live evoluția unui anumit meci de fotbal . De asemenea, putem observa și situația grupelor și locul ocupat de naționala noastră preferată.

2. Forza Soccer - Android

Forza Soccer

Prin intermediul aplicației Forza Soccer vom fi la curent cu noutățile din lumea fotbalului în timp real, dar pe deasupra vom putea beneficia și de sondaje de opinie și de cele mai importante momente video din meciurile desfășurate. Putem seta alerte pentru echipele preferate și afla informații live cu privire la echipele de start, clasamente și jucători.

3. FIFA 14 - iOS / Android / Windows Phone

3. FIFA 14 - iOS / Android / Windows Phone

Un joc foarte popular în rândul pasionaților de fotbal, și anume FIFA 14, a primit de curând un update ce aduce o serie de kit-uri de jucători și stadioane pe care se vor disputa meciurile din Cupa Mondială de Fotbal ce va aveaa loc în Brazilia. De asemenea, ca un simbol al acestei competiții, FIFA 14 include acum și celebra minge de fotbal Adidas Brazuca.

4. Jalvasco World Cup 2014 - Android

4. Jalvasco World Cup 2014 - Android

O altă aplicație menită să vă aducă cele mai noi informații din lumea sportului, și mai ales din cadrul Cupei Mondiale din Brazilia este și Jalvasco World Cup 2014. Aceasta aduce o serie de funcții interesante printre care se numără posibilitatea de customizare prin urmărirea echipelor, grupelor și a meciurilor favorite, clasamente, informații despre meciuri (marcatori, rezerve, cartonașe), cât și posibilitatea de a vizualiza rezulatele anterioare în mod offline. De asemenea, vom primi știri și despre următoarele campionate mondiale de fotbal ce vor avea loc în Rusia (2018) și Quatar (2022).

5. Soccer 2014 Live - Windows Phone

5. Soccer 2014 Live - Windows Phone

Deși FIFA nu a creat o versiune specială a aplicației World Cup 2014 și pentru platforma Windows Phone, există și alte soluții pentru cei dornici să fie la curent cu rezultatele înregistrate în cele 64 de meciuri ce vor fi disputate. Un astfel de exemplu este aplicația Soccer 2014 Live, aplicație ce oferă scoruri live, informații în timp real și clasamente. De asemenea, vom putea seta notificări personalizate pentru un anumit meci, iar aplicația va salva în mod automat cele 32 naționale de fotbal în funcție de preferințe.

6. TVR+ Smartphone/Tabletă - iOS / Android

6. TVR+ Smartphone/Tabletă - iOS / Android

După cum bine știm, anul acesta o mare parte din meciurile ce se vor desfășura în cadrul Cupei Mondiale din Brazilia vor fi transmise la noi de către Televiziunea Română. TVR va oferi peste 420 ore de conținut sportiv în perioada 12 iunie - 13 iulie, conținut printre care se numără transmisiuni live ale partidelor de fotbal și dezbateri înainte de meciuri. Astfel, vom putea viziona integral și în direct Cupa Mondială FIFA 2014 din Brazilia atât pe mobil, cât și pe tabletă.

7. Bet365 - iOS

7. Bet365 - iOS

După cum și numele acestei aplicații ne dă de înțeles, avem la dispoziție o modalitate prin care putem paria în timp real pe meciurile noastre preferate. Putem accesa și conținuturi de live streaming a anumitor competiții sau vedea situația meciurilor disputate. Pentru a putea utiliza această aplicație, utilizatorii vor avea nevoie mai întâi de un cont, după care pariurile pot începe imediat după depunerea unui depozit. De asemenea, aplicația va permite și retragerea banilor prin intermediul a numeroase servicii de plăți online.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×