Tableta Huawei MediaPad M1 primește și preț: 208 dolari; Va avea și versiune 4G LTE!

1.196 ori
<b>Tableta Huawei MediaPad M1 primește și preț: 208 dolari; Va avea și versiune 4G LTE!</b>Printre cele mai interesante produse lansate la MWC 2014 a fost și tableta Huawei MediaPad M1, un device cu ecran de 8 inch și un look familiar. Acest terminal aduce cu HTC One, datorită difuzoarelor frontale, iar azi primim și un preț oficial pentru...

Printre cele mai interesante produse lansate la MWC 2014 a fost și tableta Huawei MediaPad M1, un device cu ecran de 8 inch și un look familiar. Acest terminal aduce cu HTC One, datorită difuzoarelor frontale, iar azi primim și un preț oficial pentru acest produs.

El va costa 208 dolari și din câte vedem în imagini ecranul său pare a fi unul de calitate, cu culori vii și luminozitate ridicată. Huawei MediaPad M1 are difuzoarele plasate în zona frontală, va avea o ediție 3G și una 4G LTE, iar acest gadget suporta o rezoluție de 1280 x 800 pixeli pe ecranul de 8 inch. Această tabletă măsoară 7.9 mm în grosime, ceea ce nu e deloc rău, iar greutatea sa este de 329 grame.

La interior avem un procesor quad core Kirin de 1.6 GHz, 1 GB RAM și 8 sau 16 GB memorie internă. în plus avem parte de cameră de 5 MP în spate, slot microSD și camera frontală de 1 MP. Tableta rulează Android cu interfața Huawei Emotion 2.0 aplicată peste, iar la interior avem și o baterie de 4800 mAh, care asigură 8 ore de playback video.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×