Apple ar putea lansa aplicația iMessage și pe Android; anunț așteptat la WWDC 2016

1.189 ori
<b>Apple ar putea lansa aplicația iMessage și pe Android; anunț așteptat la WWDC 2016</b>Luni pe data de 13 iunie cei de la Apple vor marca deschiderea conferinței WWDC 2016 printr-un eveniment Keynote interesant, unul unde compania din Cupertino ar putea lansa câteva aplicații interesante. Una dintre acestea ar putea fi și iMessage pentru

Dacă Google lansează aplicații dedicate pentru platforma iOS, iată că aflăm acum și despre un software pregătit de către Apple - unul ce va ajunge pe terminalele Android în următoarea perioadă. Potrivit unor zvonuri, compania din Cupertino va anunța luni în cadrul conferinței WWDC 2016 o variantă a serviciului iMessage destinată smartphone-urilor ce rulează sistemul de operare dezvoltat de către Google. 

La ora actuală, acest serviciu de mesagerie este disponibil doar pentru terminalele Apple, utilizatorii având posibilitatea de a comunica cu prieteni ce dețin un iPhone, iPad, Mac, sau iPod Touch. Această mutare din partea creatorului iPhone, i-ar putea face pe fani să migreze către Android pe viitor, și asta tocmai datorită disponibilității acestui serviciu foarte popular.

Rămâne de văzut dacă într-adevăr Apple va prezenta această versiune pentru Android în cadrul evenimentului Keynote de luni, conferință în cadrul căreia am putea vedea și un preview pentru iOS 10, noul ceas inteligent Apple Watch 2, și poate chiar noi MacBook-uri. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×