Topul companiilor În care românii doresc să lucreze include Google, Vodafone și Orange

Autor:  | Publicat în:  Aspecte Sociale 847 ori
<b>Topul companiilor În care românii doresc să lucreze include Google, Vodafone și Orange</b>Se pare că românul se orientează către tehnologie, cel puțin când vine vorba de un nou loc de muncă. O cercetare a firmei de consultanță Catalyst Consulting a arătat că Oracle și Google sunt pe primele două locuri în topul celor mai doriți...

Se pare că românul se orientează către tehnologie, cel puțin când vine vorba de un nou loc de muncă. O cercetare a firmei de consultanță Catalyst Consulting a arătat că Oracle și Google sunt pe primele două locuri în topul celor mai doriți angajatori din 2013.

Cercetarea a fost realizată online în perioada martie-aprilie și a implicat un eșantion de peste 8.700 de repondenți din București și din țară. în cadrul chestionarului au fost incluse și criteriile pentru alegerea angajatorului. Au dominat salariul și pachetul de beneficii, cu 47% dintre repondenți, imaginea companiei, cu 36% și programele de training puse la dispoziție cu 36%.

Observați și că Microsoft ocupa locul 3 în preferințele românilor, asta în vreme ce în 2012 ocupa locul 1, semn că am sesizat cu totii ușoară slăbiciune a companiei în urma fiasco-ului numit Windows 8 și în mică măsură și Windows Phone. Regăsim și operatorii Vodafone și Orange în top 10, în vreme ce HP se află de abia pe locul 13, deși are un număr impresionant de angajați la noi în țară și un prestigiu deosebit.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×