Mai distractiv decât Guitar Hero! JamStik e o chitară joystick pentru iPad (Video)

Autor:  | Publicat în:  Apple 881 ori
<b>Mai distractiv decât Guitar Hero! JamStik e o chitară joystick pentru iPad (Video)</b>Pe lângă Kickstarter, proiectele inedite în căutare de finanțare își găsesc locul pe IndieGoGo. Este și cazul lui JamStik, care a avut un prototip prezentat la CES. Practic, e vorba de un accesoriu de tip chitară în miniatură, pe care îl...

Pe lângă Kickstarter, proiectele inedite în căutare de finanțare își găsesc locul pe IndieGoGo. Este și cazul lui JamStik, care a avut un prototip prezentat la CES. Practic, e vorba de un accesoriu de tip chitară în miniatură, pe care îl putem conecta la iPad.

Mărimea sa este similară cu a unui ukulele sau mandolină, iar gadgetul se conectează via WiFi la tabletă. îl veți folosi pentru a compune muzică, pentru a "zdrăngăni" la chitara sau pur și simplu dacă vreți să învățați să cântați la instrument. Atunci când JamStik sosea la CES el era doar un prototip, fără ca măcar să aibă un brand, sponsor sau finantatori.

Aici intră în acțiune IndieGoGo, cu 33% din finanțare deja strânsă și au mai rămas 33 de zile până ce sumă finală trebuie atinsă. Rețineți că JamStik e compatibil cu cele mai populare aplicații de creat muzica de pe iOS, de la GarageBand la Animoog și Korg iPolysix. După Ouya, iată încă un mic gadget portabil atractiv care își face debutul printr-o iniativa de gen Kickstarter... Care va suna mai bine?

​

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×