Toshiba lansează cardurile SD Exceria Pro în variante de 64 și 128 GB

640 ori
<b>Toshiba lansează cardurile SD Exceria Pro în variante de 64 și 128 GB</b>Dacă vă numărați printre cei care utilizează un DSRL, sau o cameră video,trebuie să știți că unul dintre principalele accesorii de care aveți nevoie, este un card de memorie performant care să permită o scriere mult mai rapidă a imaginilor,...

Dacă vă numărați printre cei care utilizează un DSRL, sau o cameră video,trebuie să știți că unul dintre principalele accesorii de care aveți nevoie, este un card de memorie performant care să permită o scriere mult mai rapidă a imaginilor, respectiv clipurilor. Un producător ce activează pe această piață este și Toshiba.

Aceștia din urmă tocmai ce au dezvăluit noi module din gama de carduri SD Exceria Pro destinate aparatelor foto și camerelor video. Printre acestea se află cardul de 64 GB ce este caracterizat de o viteză la scriere de 240 Mbps, și o viteză la citire de 260 Mbps. Pe de altă parte, cardul de 128 GB ne va oferi o viteză la scriere de 150 Mbps și o viteză de citire de 260 Mbps.

Aflăm că aceste carduri vin cu suport pentru interefața UHS-II și UHS Speed Class. Aparent, copierea a 1000 de fotografii de 5 megapixeli/1.5 MB prin intermediul unui hub USB 3.0 este de doar 16.8 secunde. Prețul cardului de 64 GB va 230 euro, iar modelul de 128 GB va costa 460 euro.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×