evoMAG scade prețul produselor resigilate; iată cele mai interesante telefoane din ofertă

Autor:  | Publicat în:  Reduceri 1.434 ori
<b>evoMAG scade prețul produselor resigilate; iată cele mai interesante telefoane din ofertă</b>Printr-un newsletter primit din partea celor de la evoMAG.ro aflăm că &icirc;ncep&acirc;nd de astăzi se vor efectua reduceri pentru produsele resigilate aflate &icirc;n stoc. Printre acestea se numără bine&icirc;nțeles smartphone-uri, tablete,...

Printr-un newsletter primit din partea celor de la evoMAG.ro aflăm că începând de astăzi se vor efectua reduceri pentru produsele resigilate aflate în stoc. Printre acestea se numără bineînțeles smartphone-uri, tablete, produse electronice, cât și ceasuri inteligente. În rândurile de mai jos vom arunca o privire asupra unor telefoane cu prețuri atractive.

Unul dintre acestea este și Samsung Galaxy A3 în varianta dual-SIM ce ne oferă un display Super AMOLED de 4.5 inch cu rezoluție 960 x 540 pixeli, 1 GB memorie RAM, 16 GB spațiu intern de stocare, conectivitate 4G LTE și un procesor quad-core Cortex-A53 ce este tactat la 1.2 GHz. Prețul acestui terminal cu carcasă uni-body din metal este de 899 lei (resigilat).

Nokia Lumia 830

De asemenea, un preț bun îl are și Nokia Lumia 830, un telefon cu display IPS LCD de 5 inch ce ne oferă un procesor quad-core Cortex-A7 de 1.2 GHz, 1 GB RAM, 16 GB memorie internă de stocare, conectivitate 4G LTE și o cameră foto principală de 10 megapixeli. Lumia 830 în varianta resigilată costă 1.061 lei.

Mai multe telefoane resigilate pot fi găsite pe site-ul evoMAG.ro.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×