Toshiba scapa pe web lista de terminale pe care le va lansa in 2009, 2010

1.513 ori
<b>Toshiba scapa pe web lista de terminale pe care le va lansa in 2009, 2010</b>In vreme ce unele companii scapa pe web data de lansare a smartphone-ului care va sosi pe piata peste 2 luni, iata ca Toshiba ne prezinta planurile sale pentru viitorul indepartat, fara o dorinta deosebita de a face acest lucru. Scaparea companiei ne...

In vreme ce unele companii scapa pe web data de lansare a smartphone-ului care va sosi pe piata peste 2 luni, iata ca Toshiba ne prezinta planurile sale pentru viitorul indepartat, fara o dorinta deosebita de a face acest lucru. Scaparea companiei ne dezvaluie nu mai putin de 5 terminale noi si performante, care ii urmeaza superbului TG01.

Acesta va fi urmat de un TG02 si un TG03, care vor sosi pe piata in cel de-al patrulea trimestru al lui 2009. Ambele handseturi vor semana cu TG01, ruland Windows Mobile 6.5 si utilizand un procesor Qualcomm Snapdragon de 1 GHz. Diferenta este constituita de faptul ca TG02 va fi rezistent la apa, iar TG03 va sosi cu o camera de 5 megapixeli si un difuzor 5.1.

Toshiba L01

In acelasi trimestru vom vedea pe piata si modelele Toshiba K01 si K02, ambele smartphone-uri Windows Mobile 6.5, folosind acelasi procesor Snapdragon de 1 GHz. Toshiba K01 va veni cu un display touchscreen de 4.1 inchi, o camera de 3.2 megapixeli si o tastatura glisanta QWERTY. K02 opteaza doar pentru un touchscreen de 3.5 inchi, dar si pentru o tastatura QWERTY, el fiind urmat, la inceputul lui 2010 de un MID Toshiba, L01, dotat cu un display de 7 inchi.

Si acest terminal va folosi combinatia Snapdragon/Windows Mobile 6.5, respectand reteta de succes care va consacra brandul Toshiba in urmatorii ani.

[Via: Unwiredview.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×