Tragere la sorţi cu repetiţie pentru Vodafone România; Încă un Audi RS5 Coupe e pus la bătaie

3.570 ori
<b>Tragere la sorţi cu repetiţie pentru Vodafone România; Încă un Audi RS5 Coupe e pus la bătaie</b>Probabil aţi remarcat în ultimele luni goana după premiile din campania "Vodafone te sărbătoreşte", care au adus unora credit în euro, console de jocuri, telefoane, vouchere şi şansa de a participa la tragerea la sorţi pentru un Audi.

UPDATE 19 aprilie: Vodafone România va organiza tragerea la sorți pentru câștigătorul celui de-al doilea Audi RS5 Coupe în valoare de 129.000 de euro pe data de 19 aprilie de la ora 15:00. Tragerea la sorți va fi transmisă live pe pagina de Facebook Vodafone România.

Probabil aţi remarcat în ultimele luni goana după premiile din campania "Vodafone te sărbătoreşte", care au adus unora credit în euro, console de jocuri, telefoane, vouchere şi şansa de a participa la tragerea la sorţi pentru un Audi. Ei bine, totul trebuia să culmineze cu marea tragere la sorţi pe 12 aprilie, dar ceva nu a mers bine. Aflaţi ce mai jos.

Tragere la sorţi cu repetiţie pentru Vodafone România; Încă un Audi RS5 Coupe e pus la bătaie

Soluţia software externă folosită de Vodafone România pentru a desemna biletul câştigător şi a celor 100 de rezerve pentru marele premiu a extras în mod aleator atât biletele, cât şi codurile de referinţă. Totul bine şi frumos până aici, doar că din cauza unei erori tehnice, acele bilete extrase au fost aranjate în ordine alfabetică a codurilor şi nu aleator, deci a fost influenţat rezultatul final.

Pentru a nu păgubi câştigătorul, acesta îşi va primi Audi-ul RS5 Coupe (in valoare de 129.000 de euro) conform regulamentului, dar în acelaşi timp va mai avea loc încă o tragere la sorţi şi va fi oferită încă o maşină Audi. Noua tragere la sorţi e dedicată tuturor participanţilor care au intrat în prima extragere, minus câştigătorul. Reţineţi că e vorba despre participanţii identificaţi prin coduri unice de referinţă pe perioada campaniei "Vodafone te sărbătoreşte", între 15 februarie şi 31 martie 2018.

Un total de 26.269.693 bilete au participat la prima extragere. Vodafone România a promis că va dezvălui mai multe detalii pe pagina sa oficială de Facebook, inclusiv data extragerii.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×