Trei telefoane misterioase Samsung apar ca nume de cod: ar putea fi Galaxy S5 Zoom, un nou model Tizen și Windows Phone

677 ori
<b>Trei telefoane misterioase Samsung apar ca nume de cod: ar putea fi Galaxy S5 Zoom, un nou model Tizen și Windows Phone</b>Una dintre sursele care au oferit informații despre terminale nelansate încă în ultimele luni este site-ul Indian de import Zauba. Aceștia au acum informații proaspete despre 3 noi terminale misterioase Samsung, care primesc doar nume de cod...

Una dintre sursele care au oferit informații despre terminale nelansate încă în ultimele luni este site-ul Indian de import Zauba. Aceștia au acum informații proaspete despre 3 noi terminale misterioase Samsung, care primesc doar nume de cod deocamdată.

​

Primul device este SM-C115L, o versiune a lui Galaxy S5 Zoom (SM-C115), iar 4 unități ale acestuia au fost trimise deja spre India pentru testare. Prețul unui astfel de handset este 470 de dolari aparent. Al doilea model de pe listă este SM-W350F, care ar putea fi un telefon midrange cu Windows Phone și primul cu Windows Phone 8.1 de la Samsung.

El ar putea să poarte numele de Ativ Core și să coste 260 de dolari. Al treilea nou venit este SM-Z9005, primul telefon Tizen al celor de la Samsung, care ar fi trebuit să se lanseze în 2013, dar a întâmpinat probleme pe ultima sută de metri. Inițial acest handset trebuia să fie prezentat la MWC 2014, iar deocamdată avem zvonuri despre un preț de 470 de dolari pentru unitățile trimise în India.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×