Update-ul Lumia Cyan va aduce noi Îmbunătățiri la capitolul captură foto

1.043 ori
<b>Update-ul Lumia Cyan va aduce noi Îmbunătățiri la capitolul captură foto</b>Pe lângă noutățile din pachetul Windows Phone 8.1 ce va sosi în curând pentru terminalele Nokia Lumia, compania finlandeză a mai inclus și o serie de îmbunătățiri și funcții proprii. Acest pachet se va numit Lumia Cyan și va face parte din...

Pe lângă noutățile din pachetul Windows Phone 8.1 ce va sosi în curând pentru terminalele Nokia Lumia, compania finlandeză a mai inclus și o serie de îmbunătățiri și funcții proprii. Acest pachet se va numit Lumia Cyan și va face parte din actualizarea WP 8.1 pentru operatori.

Printre aceste îmbunătățiri aduse de Nokia se numără o sensibilitate mai mare a camerei foto, un algoritm de reducere a zgomotului de fundal și îmbunătățiri la capitolul gestionare culori. Totodată, aplicația Nokia Camera va aduce pentru utilizatorii de device-uri Lumia PureView o viteză sporită în ceea ce privește captura foto.

O altă aplicație ce a fost actualizată este Camera Roll care va permite acum accesul mult mai rapid la imagini și editarea lor ulterioară prin intermediul Creative Studio ce va putea fi accesat direct din galeria de imagini. Acesta din urmă va include de acum înainte și alte 5 noi filtre foto.

Un ultim update adus de Nokia constă în faptul că aplicația Nokia Storyteller va include o funcție de tip slideshow video ce va putea fi distribuită pe rețelele de socializare. Update-ul Lumia Cyan împreună cu WP 8.1 ar trebui să ajungă în curând pe device-urile ce rulează în acest moment WP 8.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×