Treo 800W, mai mult decat un zvon

1.133 ori
<b>Treo 800W, mai mult decat un zvon</b>Forumul TreoCentral gazduieste in aceste zile un topic care confirma existenta lui Treo 800w, oricat de improbabil ar parea acest lucru. Un membru al forumului a postat imaginea urmatoare, care ar putea fi cu adevarat terminalul ce se afla in stadiu de...

Forumul TreoCentral gazduieste in aceste zile un topic care confirma existenta lui Treo 800w, oricat de improbabil ar parea acest lucru. Un membru al forumului a postat imaginea urmatoare, care ar putea fi cu adevarat terminalul ce se afla in stadiu de zvon pana acum.

Este foarte probabil sa avem de-a face cu o imagine modificata digitala a unui Treo deja existent, in special daca avem in vedere faptul ca aceasta a fost alterata orizontal. Totusi, bazele designului handsetului par a fi in regula, terminalul fiind undeva intre un Treo clasic si un Centro, in ce priveste plasarea butoanelor. Se pare ca in sfarsit vom vedea un nou Treo high-end, dotat cu Windows Mobile, unul care va renunta la conectivitate CDMA, fiind lansat prin intermediul Sprint.

De asemenea, se pare ca rezolutia display-ului acestui terminal va fi de 320 x 320 pixeli, o imbunatatire considerabila fata de modelele precedente. Aceleasi zvonuri si speculatii afirma ca terminalul va fi disponibil la jumatatea anului viitor. Se pare ca 800w va include mai multe butoane cu functii de baza, mutandu-le pe cele "send" si "end" la stanga si dreapta si adaugand taste customizabile pentru email si web. Totusi aceste schimbari vor avea si un dezavantaj, ramanand mai putin spatiu pentru difuzorul handsetului. Mai multe detalii, pe masura ce povestea evolueaza pe forum!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×