AT&T prezinta Samsung BlackJack II

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.576 ori
<b>AT&T prezinta Samsung BlackJack II</b>BlackJack II, oferit de AT&T aduce experienta oferita de un PC pe un terminal slim si compact, ideal pentru consumatorul din secolul vitezei. Handsetul este disponibil in 2 varianta de culoare, negru elegant si rosu "vin". BlackJack II include o tastatura...

BlackJack II, oferit de AT&T aduce experienta oferita de un PC pe un terminal slim si compact, ideal pentru consumatorul din secolul vitezei. Handsetul este disponibil in 2 varianta de culoare, negru elegant si rosu "vin".

BlackJack II include o tastatura completa QWERTY, un display QVGA cu diagonala de 2.4 inch si GPS. Terminalul este un tri-band 3G UMTS/HSDPA si un quad-band EDGE/GPRS care foloseste din plin reteaua wireless AT&T pentru a oferi acces la e-mail, servicii web si alte aplicatii in peste 135 de tari. Prin intermediul tehnologiilor incluse posesorii unui BlackJack II vor putea efectua si primi apeluri in peste 190 de tari. Feature-urile telefonului includ si un RSS reader, dar si o baterie imbunatatita fata de versiunea precedenta a telefonului.

De asemenea noul Samsung va fi dotat cu o camera de 2 megapixeli, cu functii de captura video si cu o pereche de difuzoare performante. BlackJack II va permite accesul la multiple conturi de e-mail, atat personale, cat si de tip business, prin intermediul tehnologiei Direct Push si a aplicatiei Outlook Mobile. Terminalul va fi disponibil pana la finalul acestui an la un pret de 149.99 dolari, impreuna cu un abonament pe 2 ani . Puteti cumpara BlackJack II de la orice reprezentanta AT&T din SUA sau de pe www.att.com.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×